Søker salgskonsulent Bergen

19. november 2015

Vi utvider vårt avdelingskontor i Bergen og søker en serviceinnstilt person som skal jobbe med salg og kunderådgivning opp mot eksisterende og nye kunder på Vestlandet. Stillingen omfatter generelt salgsarbeid, kundebesøk, forhandlinger og rådgivning.

Som salgskonsulent i Europharma blir du en del av et velfungerende salgsteam med et sterkt kontaktnett i havbruksnæringen. Selskapet, og konsernet det er en del av, har høy kompetanse innen fagfelt som fiskehelsebiologi, farmasi og akvakulturproduksjon.

Erfaring fra akvakulturproduksjon, eller god kjennskap til næringa, er en viktig ballast å ha med seg som salgskonsulent hos oss.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, forsikringsordninger, pensjonsavtale og en spennende stilling i et etablert selskap med ambisjoner om videre vekst.

Kvalifikasjoner

  • Tidligere salgserfaring ønskelig
  • Du har gjerne driftserfaring fra produksjon av settefisk eller matfisk
  • Utdannelse innen fiskehelse eller akvakultur

Personlige egenskaper

  • Serviceinnstilt med god forretningssans
  • Evne til å skape og opprettholde gode relasjoner til våre kunder
  • Flink til å jobbe i team, samarbeide og kommunisere med andre
  • Du må like å reise, siden det er en viktig del av jobben

Spørsmål om stillingen rettes til salgssjef Karl Ove Reinsnes, tlf: 416 77 778.
Eller regionansvarlig vest, Elin Kvamme, tlf: 907 22 815.

Søknad med CV sendes til kor@europharma.no.

Europharma er Norges ledende leverandør av vaksiner, legemidler, fiskehelse- og serviceprodukter til havbruksnæringen. Selskapet driver med salg, rådgiving og produktutvikling og kjennetegnes av et tett og tillitsfullt forhold til sine kunder. Europharma har kontorer flere steder langs kysten og er i tillegg etablert i Chile, Canada, USA og Skottland.