Ny markedsdirektør

3. juli 2017

Hugo Magne Kjelseth er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Europharma.

Kjelseth kommer fra jobben som salgssjef hos Vonin Refa på Finnsnes, med ansvar for salg av redskaper til kystfiskeflåten, trålernæringa og havbruk. Han har øvrig erfaring fra ledende stillinger i blant annet Sparebank1 Nord-Norge og DNB, og har jobbet med rekruttering, organisasjonsutvikling og salg i eget konsulentselskap, melder selskapet i en pressemelding.

– Å bli tilbudt denne stillingen i Europharma føles litt som å få sjansen til å spille i Champions League. Dette kunne jeg ikke si nei til. Jeg er ekstremt imponert over hva Europharma har fått til opp gjennom årene, og mitt mål er å bidra til at vi blir enda dyktigere på salg og marked. Vi skal sette oss ambisiøse mål og være kreative, strukturerte og offensive i vår jobb for å nå dem, sier Kjelseth.

Den nye salgs- og markedssjefen får ansvar for å lede det strategiske og operative salgsarbeidet i Norge, tydeliggjøre markedsstrategier og jobbe med utvikling av nye forretningsområder.

– Med Hugo på laget har vi fått inn en mann som kan skjerpe markedsfokuset vårt og gi oss en sterkere strategisk styring på markedssiden. Han er meget dyktig mann på sitt felt, og jeg er sikker på at han blir en viktig ressurs for oss, sier Europharma-sjef Jim Roger Nordly.