Gå ikke glipp av Europharmas miniseminar under Aqua Nor

8. august 2017

Europharma gjentar suksessen med faglige miniseminarer i Trondheim neste uke.

Bakteriofager er naturens eget verktøy for å passe på at ingen enkeltbakterier blir for dominante i et miljø. Det nylanserte produktet CUSTUS, gjør det mulig å utnytte dette i oppdrettssammenheng.  Hans Petter Kleppen fra Europharmas søsterselskap ACD Pharma vil forklare hvordan man kan brukte bakteriofager til å kontrollere Yersinia ruckeri og dermed redusere smittepress. Et annet tema under miniseminarene til Europhama i neste uke er viktigheten av å ha en robust smolt, og hvordan man kan oppnå akkurat dette.

– Interessen til miniseminarene våre de tidligere årene har vært enorm stor, så her gjelder det å være ute i god tid da vi kun har 12 plasser til hvert av foredragene, sier Salgs- og markedssjef Hugo Magne Kjelseth.

Program onsdag 16.august
11:00 – Hans Petter Kleppen, ACD Pharma, skal snakke om det nylanserte produktet  CUSTUS, og hvordan man kan bruke bakteriofager til å kontrollere Yersinia ruckeri.

13:00 – Richard Torrissen fra Europharma kommer til å ta for seg bruk og erfaringer med SuperSmolt. 

Program torsdag 17. August
11:00 – Hans Petter Kleppen, ACD Pharma, skal snakke om det nylanserte produktet CUSTUS, og hvordan man kan bruke bakteriofager til å kontrollere Yersinia ruckeri.

13:00 – Richard Torrissen fra Europharma kommer til å ta for seg bruk og erfaringer med SuperSmolt.

Miniseminarene vil finne sted i 2.etasjen på Europharma-standen D-362.

Varighet på foredragene er 30 minutter. Deretter vil det være mulighet til å innta god mat og drikke i hyggelig selskap med Europharma sine ansatte.

Forbruk av lusemidler sett fra næringen

Torsdag 17.august arrangerer Fiskeridirektoratet miniseminaret ”Aktsomhet ved utslipp av lusemidler”. Daglig leder i Europharma, Jim-Roger Nordly, skal her snakke om forbruk av lusemidler sett fra næringen sin side. Tidspunkt for dette seminaret er klokken 12:10 på stand D-301.