Ledig stilling – Kundeansvarlig HAVBRUK

28. desember 2017

Europharma AS er Norges ledende grossist og leverandør av vaksiner og legemidler til havbruksnæringen. Vi har egen fôrfabrikk i Øksfjord i Finnmark, som produserer Polarfeed høykvalitetsfôr til både settefisk- og matfisk. Selskapet har en sterk kundeportefølje langs hele kysten, og utmerker seg med et sterkt fokus på faglig støtte og tette relasjoner med kundene. Selskapet er i tillegg etablert i Canada, USA, Skottland og Chile. Som et av selskapene i Nordly-konsernet er Europharma del av et bredt kompetansemiljø innen havbruk. Nordly-konsernet omsatte i 2016 for ca. 670 millioner kroner.

Kundeansvarlig HAVBRUK

Europharma styrker vår salgs- og markedsavdeling og søker en kunnskapsrik og engasjert person som får ansvaret for nysalg og oppfølging av et utvalg av våre havbrukskunder. Kontorsted vil være ved vårt hovedkontor på Leknes i Lofoten. Stillingen innebærer høy reiseaktivitet. Har du lyst å bli med på laget?

Arbeidsoppgaver

Du får hovedansvar for den daglige kontakten med og oppfølgingen av et utvalg av våre kunder i Nord- og Midt-Norge. Det omfatter kontraktsoppfølging, salgsrettet møtevirksomhet og en generell positiv påvirkning med sikte på etablering og videreutvikling av gode relasjoner til våre havbrukskunder. Dette gjelder kunder både innen settefisk og matfisk.

Salg og kunnskapsformidling knyttet til SuperSmolt, Polarfeed fiskefôr og våre øvrige produkter og tjenester er helt sentrale arbeidsoppgaver. I Europharma blir du en del av vårt nasjonale og internasjonale salgsteam, der din stemme og positive påvirkning alltid vil verdsettes. Stillingen gir rom for en stor grad av selvstendig initiativ innenfor rammene av våre overordnede, felles strategier.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker en positiv, engasjert og omgjengelig person med interesse og hjerte for havbruksnæringen. Du liker å prestere og levere på høyt nivå, har kommersiell legning og setter din ære i å gjøre dine kunder fornøyd.
Det er en fordel med høgskole-/universitetsutdanning innen fiskehelse eller akvakultur, men ikke et absolutt krav. Interesse, engasjement og praktisk arbeidserfaring fra ulike deler av havbruksnæringen vil alltid være nyttig. Interesse for salg og markedsføring er en forutsetning for å trives hos oss. Du er løsningsorientert, kreativ og dyktig i forhandlinger. Vår nye kundeansvarlige er offensiv, strukturert og jobber godt både selvstendig og sammen med resten av salgsteamet. God formulerings- og formidlingsevne, muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, er viktige kvalifikasjoner.

Vi tilbyr

En spennende, variert og utfordrende stilling i et selskap med en solid markedsposisjon og store planer og ambisjoner for framtida. Et kompetent, hektisk og hyggelig arbeidsmiljø med fokus på utvikling, vekst og positiv verdiskaping. Konkurransedyktig lønn og øvrige betingelser.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med vår salgs- og markedsdirektør Hugo Magne Kjelseth på mobil 91533450. Søknad med CV sendes til hugo.kjelseth@europharma.no innen 15. januar 2018.