Europharmas Lofotseminar 2015

Tid og sted: 3-5.juni, Svinøya i Vågan kommune. Fagprogrammet starter klokken 14.00 onsdag 3. juni.

Reise: Forsøk primært å få flybillett til Svolvær Lufthavn, eventuelt Leknes Lufthavn som ligger en time lenger unna. Vi sørger for transport videre fra Svolvær Lufthavn i forbindelse med ankomstene 11:30 og 13:06 onsdag 3. juni. Det blir også satt opp buss som frakter besøkende tilbake til Svolvær Lufthavn fredag morgen/formiddag.

Rabattkode: Oppgi følgende kode for 10% rabatt hos Widerøe ved bestilling av fly til Lofotseminaret: NO20156688A. Du trenger koden for å logge på bestillingssiden. Lenke til online booking: Norsk: http://www.wideroe.no/confwfno. Link to online booking: http://www.wideroe.no/confwfen.

Overnatting: Vi har sikret oss tilstrekkelig med overnattingsplasser i de mange rorbuene på Svinøya. Er det spesielle personer du ønsker å dele bu med, kan dette spesifiseres under påmeldingen. Ta kontakt med Europharma dersom du ønsker å tilbringe noen ekstra dager på Svinøya før eller etter seminaret. Vi kan være behjelpelige med losji.

Priser: Seminarets deltakeravgift er satt til 4000 kroner. Overnatting koster 1125,- kroner per natt. Studenter må dekke reisen selv, men slipper å betale påmeldingsavgift og losji. Plassene avsatt til studenter er i hovedsak forbeholdt avgangselever til bachelorgrad eller mastergrad.

Kontaktperson: Karl Ove Reinsnes, Europharma, tlf: 416 77 778

Påmeldingsskjema:
* Ditt navn:
* Firma:
* Ditt telefonnummer:
* Din email-adresse:
* Bekreft din email-adresse:
Overnatting onsdag til fredag:
 

* Fakturaadresse/andre opplysninger:

Du må fylle inn alle felter merket med *

Det er begrenset med plasser på seminaret. Du vil derfor motta en e-post med endelig bekreftelse på et senere tidspunkt.